Korrumpering av politi

Einar Riis-Johannessen – Drept av sine egne

Drapsforsøk og drap – Et spørsmål om tillit til politi og påtalemyndighet
Jeg har gravd frem dokumentasjon som bekrefter at Einar ble utsatt for minst 6 drapsforsøk før de endelig klarte å kverke han 30. mai 2006. Denne dokumentasjonen er blitt oversendt påtalemyndigheten i Sverige (hvor han ble drept) og i Norge, uten at noe har skjedd. Alt er blitt dekket over, og en må derfor stille spørsmål ved hvorvidt politi og påtalemyndighet har latt seg korrumpere.

KRIPOS ”PATRULJERER” I UTLANDET - men hva med tilstanden i Norge?

I en artikkel i VG av 8. august 2019: Straffedømt nordmann ansatt som politi i USA: Kripos slo alarm, kan vi lese om hvordan Norske Kripos ”patruljerer” i andre nasjoner for å sikre seg at straffedømte nordmenn ikke får jobb der de nå bor. At tidligere straffedømte polititjenestemenn i Norge får ny jobb i politiet, bryr derimot denne påtalemyndighet seg ikke om.

Politiet gikk fra mistillit til fullstendig tillit på bare timer

I et svært bilde av Høyblokka – hvor avdelingsdirektør Jan Gotaas hev seg ut av sitt kontor, eller fikk bistand, og endte sine dager på kantinetaket – ser vi politidirektør Odd Reidar Humlegård i lett passgang med dagens henleggelser trykket inn i en håndveske. Hva dette arrangementet skulle tjene til er ikke godt å vite.

Uansett. Hvordan kan det ha seg at 90 % av folket har tillit til politiet? Jo, det skinner igjennom i artikkelen.

Juleuka i Luxembourg

Da vi fikk drapstrusselen fra den Luxembourgske regjering og det Danske diplomati i vår (les om dette i denne artikkelen), overlevert av en advokat, og følgelig bare måtte pakke det mest nødvendig og la resten stå, sørget vi for i all hast å pakke alt vi hadde i huset, i flytteesker som ble lagret i første etasje. Følgelig sto 150 store flytteesker, deriblant 2.5 tonn med bøker, og nærmere ett tonn med sakspapirer i stuen og spisestuen.

CORRUPTION IN LUXEMBOURG PART III - THE POLICE FORCE

Crimes – where to go with your complaints
When your life and property is at stake due to a crime, what do you do? You normally contact the police. So, what do you expect from the police, then? Instead of answering this for you, I refer you to the London police’[1] definition of its role and responsibilities: