June 2007

Redernes falske kontrakter

Det som vekker noe oppsikt i artikkelen er Økokrims påstand om at dette må være den største saken her til lands. Vi er jo best i alt, så hvorfor ikke.

”Saker der man kjøper til overpris av egne selskaper, er utbredt. Men jeg kjenner ikke til saker av tilsvarende størrelsesorden her i landet”; førstestatsadvokat Anna Haugmoen Karlsen til E24.

Frihet uten ansvar - Dommerklager til ingen nytte

Som jeg har skrevet om tidligere, så vinner staten over 85% av de rettstvister som blir reist mot den. Mye peker i retning av at norske dommere gjennom årenes løp har påført samfunnet stor skade gjennom sin ikke-etterprøvbare virksomhet. Den enkelte dommer har i utgangspunktet selvsagt ikke skylden for dette. Vi står her mer overfor en alvorlig systemfeil.

TV2 journalist Mats Ektvedt stopper artikler som kan være til skade for visse miljøer

Amelia Riis-saken (arbeidstittel)

I 1970 tok Oslo Skifterett Dagny Olsens dødsbo – primært en halvdel av rederiet Olsen & Ugelstad – under behandling.

Ekteparet Amelia og Einar Riis har hevdet at Oslo Skrifterett urettmessig lot Amelias bror Kristoffer Olsen forvalte dødsboet til egen fordel. I februar 2001 ble Oslo Skifterett dømt for erstatningsbetinget uaktsom forvaltning av Dagny Olsens dødsbo, og to år senere utbetalte staten – på skifterettens vegne – en rekorderstatning på 55 millioner kroner til ekteparet Riis.

Prosesskriftets betydning i norsk rett

Det er gjennom Mats Ektvedt og TV2 blitt hevdet at jeg ikke har arbeidet for familien Riis i 9 år. Som jeg sa til denne Ektvedt under intervjuet her nede i Luxembourg – et land Ektvedt omtaler som skatteparadis til tross for at alle innbyggerne (inklusive meg) betaler skatt – så er dette en absurd påstand som han selvsagt verken vil eller kan dokumentere. Han har jo i over 5 år selv stått og sett på at jeg har arbeidet for denne familien. Mot idioter og korrupte disipler kjemper selv Gudene forgjeves, heter det.

Ny TV-kanal på Internet

Rikskanalen er en nystartet Internet-TV-kanal, og er ment å være et alternativ til mainstream media, og den politisk korrekte journalistikk.

Rikskanalen tar Vær Varsom Plakaten på alvor, og arbeider for å avdekke maktovergrep og korrupsjon på alle områder i samfunnslivet, også der hvor media er involvert enten alene eller i et samrøre mellom stat og næringsliv.