Hvem lurer hvem? I

Time to read
1 minute
Read so far

Hvem lurer hvem? I

Fri, 09/01/2009 - 22:31
0 comments

Like etter at TV2 på oppdrag fra ”Nettverket” hadde sendt sine første to propagandainnslag om meg (9. mai 2007) fikk jeg følgende e-mail.

Som dere ser påstår Peter at familien Riis har underslått dokumenter for meg, for at jeg derved skulle fremstille saken deres i et annet lys enn virkeligheten. Videre slår han fast at familien Riis er en paranoid familie.  

Nå i ettertid – etter at Einar døde – er det lett å se at Familien Riis ikke bare har underslått dokumenter, men vesentlig informasjon om dem selv, informasjon som – dersom jeg hadde fått den i 1997 da Riis-familien ba meg på sine knær om hjelp og bistand og lovet meg millioner av kroner dersom jeg ville hjelpe – hadde ført til at jeg aldri hadde involvert meg i denne familiens saker.

Jeg ble lurt av Einar og Amelia og jeg holdt på å si at Finansavisen og Hegnar også ble lurt av Amelia og hennes to barn, men det ble de altså ikke. Denne gjengen kjenner sannheten, men gjør det som står i deres makt for å hindre meg i å grave den frem.

Litt over ett år etter at jeg hadde mottatt e-mailen, forsøkte jeg å oppnå kontakt med denne Peter, for å få svar på hvem han er og hvordan han har blitt kjent med at Riis har underslått dokumenter for meg. Det var tydelig at han på ett viktig punkt visste mer om Riis enn meg, og her er hans svar, som jeg selvsagt er takknemlig for.

 

Herman J Berge
Luxembourg