Først Fredspris - så voldtekt

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Først Fredspris - så voldtekt

Mon, 10/12/2007 - 19:25
0 comments

I dag deler de ut fredsprisen. I morgen fortsetter de voldtekten av sitt eget folk. Og slik gjør de det.

I over 9 år hjalp jeg Riis-familien i deres kamp mot staten og Okkupasjonsberedskap. Allerede så tidlig som i 1978 spurte regjeringsadvokaten om ikke kst. Lagdommer Nils B. Hohle kunne tenke seg å hjelpe til å knuse Riis’ rettssaker mot staten. Lagdommeren lot seg ikke be to ganger, og svarte at det kunne han være behjelpelig med.

Man skulle kanskje tro at ting hadde endret seg i regjeringskvartalet etter at dette ble offentliggjort sent på 90-tallet, og at ”staten” nå ville tillate enhver som saksøkte staten å få en rettferdig rettergang, men nei.

Etter at staten ble kjent med at jeg hadde engasjert meg i Riis-familiens kamp sent på 90-tallet, satte de inn styrkene sine mot meg. For å kunne fortsette mishandlingen og torturen av Riis-familien, var det nå blitt nødvendig å ta deres medhjelper også; meg. Og slik ble det.

I morgen tidlig skal jeg voldtas i Oslo tingrett av denne i dag så feststemte gjengen, noe jeg ikke ser spesielt frem til.

Jeg har reist erstatningskrav mot justisminister Knut Storberget for hans mishandling og tortur av meg. Brevet, kravet og dokumentasjonen på at det straffbare forbundet som ble etablert mot familien Riis, fortsatt er i virksomhet, kan dere lese her.

 

 

 

Herman J Berge

Luxembourg 10. desember 2007